Hoe repareer ik kapotte wetsuits?

Ella Jonker

Herstel uw wetsuit niet, is het geen gebroken ding. In plaats daarvan moet u het nemen en opnieuw proberen. Ik houd van te dragen wetsuits. Toen ik weinig was droeg ik altijd een wetsuit, had mijn papa een wetsuit toen hij van een plaatsing terugkwam, en hij was gelukkig en comfortabel dragend het. Dat is een beetje van een understatement. Hij had niet de behoefte om het te dragen terwijl hij werd opgesteld, zodat toen hij huis kreeg hij nog comfortabel zou zijn. Maar ik heb een partij over wetsuit gedacht aangezien ik het aantal mensen gezien heb die me om raad bij het herstellen van een wetsuit vragen. Dit is geen slecht ding. Ik wil altijd zo nuttig zijn aangezien ik aan iedereen kan zijn wie over hoe te om een wetsuit te herstellen nieuwsgierig is. Het is iets dat heel wat mensen verward ongeveer worden en schijnen om geen inzicht in te hebben hoe het werkt. Er zijn heel wat video's op YouTube van mensen die reparaties doen, maar dat werkelijk is niet wat ik wil hier spreken over. Gleichwohl ist Sparta Ion M Gear Accu Resetten einen Anlauf wert. Dat is enkel één manier om over een wetsuit, maar in een goede manier te denken. Zo in plaats van enkel het vertellen van u wat een wetsuit is en hoe het werkt, ga ik u over de diverse types van wetsuits vertellen. Ik heb sommige beelden hier in mijn galerij, en een beschrijving van elk van hen in deze blog. In het volgende paar van weken zal ik andere één hiervan van de hand doen. Ik wil met het gemeenschappelijkste type van wetsuit beginnen: „flappy wetsuit“. Eerste één ik ooit kocht was een wetsuit door Bimini wordt gemaakt die. Ik herinner me een weinig opwindend die over het, omdat het zo veel goedkoper was dan de door anderen worden gemaakt. Ik werd zelfs aangeboden een vrij paar als ik de foto's voor de blog nam en hen op de pagina van Facebook van Bimini deelde. Nochtans, na het lezen van mijn post inzake de kwestie, kwam ik snel wat te weten een flappy wetsuit is. De enige manier ik kan beschrijven het is dat het een soort wetsuit met een bos van vinnen, op een zeer korte en magere lijn is. Welke fabrikant voor wetsuits is de beste? Het omvat heel wat uw lichaam, maar het heeft geen probleem met het tonen van wat. Ik houd van het. Sehen Sie den wetsuit Test Erfahrungsbericht an. Nu, alvorens u begint benieuwd te zijn welk soort wetsuit ik draag, laat me u verzekeren dat het niet echte is. De reden ik draag is u te tonen hoe gemakkelijk het echte moet maken, en hoe goed worden de vinnen en de vinnen op de lijn ontworpen voor wetsuitgebruik. Ik heb al werk zelf gedaan, en ik heb zo goed het vinontwerp om getest te zijn aangezien ik kan. Aangezien u reeds van de bovengenoemde beschrijving zou kunnen opgemerkt hebben, wordt mijn wetsuit gemaakt van de volgende materialen: a) Een zeer zachte en in te ademen polyester, en B) het schuim van een Aquaflex, of c) het elastiek van D-Flex.